Diensten

Backup

De zekerheid van een back-up? Onbetaalbaar! Wij zorgen voor regelmatige back-ups zodat u steeds kunt terugvallen op de oude situatie. Een hele geruststelling!

visual-backup-b1ts
Blade server rack in large datacenter

Backup

Modernisering van back-ups

Wij werken met de modernste oplossingen op de markt. Dit geeft ruimte en maakt resources vrij voor wat echt belangrijk is, de toekomst van uw bedrijf.

On- & Offline Back-ups

De belangrijkste verschillen tussen online en offline back-up zijn vrij eenvoudig: online back-ups zijn overal toegankelijk waar een internetverbinding is en bieden superieure gegevensbeveiliging, terwijl offline back-ups gemakkelijke fysieke toegang en snellere back-up en herstel bieden. Dus in de strijd tussen online back-up versus offline back-up, wie komt er als winnaar uit de bus? Het antwoord is uiteindelijk geen van beide.

Ja, u leest het goed. Geen van beide is beter dan de ander.

Als u een fail-proof back-upstrategie wilt die zowel gegevensveiligheid als gemakkelijke toegang garandeert, moet u beide soorten opslag gebruiken. Het lijkt nu misschien overdreven, maar geloof ons: als u meer dan twee exemplaren van uw gegevens bij de hand hebt, kan dit het verschil betekenen tussen het veilig bewaren en het voor altijd verliezen – en dat is echt geen gok die u wilt nemen.

IT SOLUTIONS VOOR BEDRIJVEN & KMO'S

B1TS Simplifying ICT