diensten

Webdesign

Een sprankelende, razendsnelle en responsive website? Wij zorgen voor een performante en gebruiksvriendelijke website op maat.

slide-babacan-test
Colleagues Working on Web Design Startup Together on Wooden Tabl

webdesign

Het visitekaartje van uw bedrijf

Een goede eerste indruk maken? Dat doet u met een aantrekkelijke en professionele website van B1TS. Betaalbaar, makkelijk aanpasbaar en volledig in lijn met uw huisstijl en wensen. Een website die scoort bij uw doelpubliek!

WAT OMVAT EEN COMPLETE WEBSITE BIJ B1TS?

Reken op een layout op maat in lijn met uw huisstijl. Dit koppelen we aan een makkelijk bruikbaar CMS-systeem, zodat u ook zelf uw website kunt aanpassen. De grafisch aantrekkelijke website is in elke browser en op elk toestel perfect raadpleegbaar. Maar daar stopt het niet. Wij zorgen ook voor een razendsnelle site, die gevonden wordt in Google en optimaliseren de inhoud voor deze zoekmachine (SEO). Concreet gaan we aan de slag met uw belangrijkste kernwoorden en positioneren we uw website zo hoog mogelijk in de zoekmachines.

DE REFERENTIE IN WEBDESIGN IN LIMBURG

Een nieuwe website? Dat hoeft echt niet peperduur te zijn. Wij zorgen voor betaalbare, professionele websites op maat van uw wensen en noden. Wij willen dat elke zaak over een geweldige website beschikt en net daarom houden we onze prijzen messcherp. De voorbije jaren zijn we dan ook uitgegroeid tot dé referentie op het vlak van webdesign in Limburg.

Meer weten wat we voor uw aanwezigheid op het web kunnen betekenen? Geef ons een seintje!

IT SOLUTIONS VOOR BEDRIJVEN & KMO'S

B1TS Simplifying ICT