diensten

facturatie

Correct en snel factureren is de basis van elke onderneming. Bij B1TS helpen we u graag verder met net die systemen die dit faciliteren en realiseren.

gemakkelijk factureren
Gemakkelijk factureren met billit

facturatie

FACTURATIESOFTWARE OP MAAT VAN DE ONDERNEMER

Billit is een online facturatieplatform voor ondernemers én boekhouders. Het betalende platform voor ondernemers staat ondernemers bij in het volledige facturatieproces van het opstellen van een offerte tot het versturen van uw factuur via e-mail, post of zelfs volledig digitaal via het Peppol-netwerk. Dankzij de koppeling met de bank automatiseert Billit tijdrovende administratieve processen en bespaart u heel wat tijd.

Facturatie

MAKKELIJKER KUNNEN WE FACTUREREN NIET MAKEN

Bij Billit draait alles rond de digitale factuur. Door zowel inkomende als uitgaande facturen te digitaliseren kunt u met Billit een heleboel tijdrovende processen automatiseren. Zo bespaart u uzelf een pak tijd. Die digitale facturen verstuurt u trouwens veilig over het Peppol-netwerk, dus ook naar overheidsdiensten, en archiveert u automatisch in de cloud. Dankzij de gratis boekhoudersaccount en de koppelingen met zo goed als elke boekhoudsoftware deelt u ook met de boekhouding eenvoudig al uw documenten online.

IT SOLUTIONS VOOR BEDRIJVEN & KMO'S

B1TS Simplifying ICT