diensten

consultancy

Een frisse blik op een IT-probleem of de doorlichting van uw IT-omgeving? Onze ervaren consultants pakken uit met gepast advies en de nodige verbetervoorstellen. Betaalbaar en op maat.

ict lummen
ict lummen door B1TS

consultancy

oplossingen op maat

Sommige IT-uitdagingen vragen om maatwerk. Bij B1TS denken we graag met u mee, voeren we de nodige analyses en onderzoeken uit en komen we met een uitgebreid verslag van de mogelijkheden. Maar onze consultants gaan verder. Wij geven u onmiddellijk verbetervoorstellen en kunnen deze indien gewenst ook gelijk implementeren. Zo zet u snel stappen vooruit en krijgt u meer dan enkel een waardevol advies. Het gaat om de output en het rendement, toch?

consultancy

Analyse & Audit van uw netwerk

Onze ervaren consultants beschikken niet enkel over een massa ervaring, ze nemen uw IT-netwerk ook zeer grondig onder de loep. Geen enkel detail ontsnapt aan hun aandacht. Verwacht u aan een doorgedreven analyse en een glashelder rapport met quick wins en tal van verbetervoorstellen. Op die manier kan u weloverwogen knopen doorhakken en kiezen voor een performante IT-infrastructuur. Indien gewenst geven we deze uiteraard graag voor u vorm.
ict lummen

Voor elk probleem een oplossing

IT is complex en er zijn dan ook heel wat uitdagingen. Bovendien is geen enkel bedrijf gelijk. Bij B1TS zijn we thuis in deze materie en hebben we voor elke uitdaging een oplossing in petto. Onze ervaren consultants hebben al heel wat watertjes doorzwommen en staan u met raad en daad bij. De oplossing voor uw probleem ligt binnen handbereik.

Netwerk- Print-, Video-, Digitaal- & Security oplossingen

Bij B1TS zijn we van heel wat markten thuis. Graag bekijken we samen met u de uitdagingen, denken we mee en komen we met oplossingen op de proppen die uw bedrijf een duwtje in de rug geven en naar een hoger niveau tillen. Iets wat u van externe experts mag verwachten.

IT SOLUTIONS VOOR BEDRIJVEN & KMO'S

B1TS Simplifying ICT