diensten

Netwerk

Uw netwerk, daar moet u op kunnen rekenen. Wij zorgen voor een performante en bedrijfszekere netwerkomgeving en dat 24/7.

visual-netwerk-b1ts

netwerk

BEHEERSBAAR, KRACHTIG EN BETAALBAAR

Het netwerk van de toekomst? Dat is niet complex, biedt ongeziene prestaties en dat zonder torenhoge kosten. Wij zorgen voor een netwerk dat toekomstige datagroei aan kan en klaar is voor edge computing en meer. Een nieuwe aanpak die snel zijn vruchten afwerpt.

HET TIJDPERK VAN HET NIEUWE NETWERK IS AANGEBROKEN

Het netwerk van gisteren kan de eisen van vandaag niet meer aan. Meer data, medewerkers op afstand, IoT-verbonden apparaten en bedreigingen: het netwerk moet mee. Bij B1TS garanderen we performantie en de volledige connectiviteit met services in de cloud en datacenters. Wij maken van iets heel complex, iets simpels. 

Netwerkcomplexiteit

De netwerken van vandaag zijn een lappendeken die op verschillende platformen draaien, met tal van bedrijfsmodellen voor filialen, campussen, externe locaties en datacenters. Dit vergroot de kans op knelpunten en vermindert de prestaties.

Beheer netwerken van elk formaat vanuit de cloud

Bij B1TS werken we met een cloud-native microservices archtitectuur. Een AI-aangedreven oplossingen die de IT-flexibiliteit verbetert, makkelijk te beheren valt en de prestaties naar een hoger niveau tilt.

Engineer Working with Servers

Vereenvoudig de manier waarop u netwerken inricht, configureert en onderhoudt door alle bewerkingen te orkestreren vanuit een dashboard in de cloud. Van filiaal tot datacenter en dit zowel bekabeld als draadloos.

Ontdek en los problemen op voordat gebruikers ze ooit opmerken met de always-on monitoring, AI-aangedreven inzichten en op context gebaseerde probleemoplossing helpen problemen tot 90% sneller op te lossen, zodat het netwerk het bedrijf op topniveau houdt.

Bescherm gebruikers en netwerken door statische VLAN’s en ACL’s te vervangen door op beleid gebaseerde automatisering en geavanceerde bedreigingsinformatie. Zorg ervoor dat gebruikers betrouwbare, veilige toegang hebben, ongeacht hoe of waar ze verbinding maken.

Implementeer als SaaS-applicatie of kies uit on-prem of managed service-opties. Stem uw behoeften aan AIOps, beveiliging en andere belangrijke mogelijkheden af ​​op uw budget met flexibele abonnementsvoorwaarden en financieringsopties.

IT SOLUTIONS VOOR BEDRIJVEN & KMO'S

B1TS Simplifying ICT