Diensten

Servers

De kracht van een betrouwbare server? Onmisbaar om uw bedrijf optimaal te laten functioneren.

visual-servers-b1ts
Server room, modern data center.

Servers

Servers op maat

Onze serveroplossingen staan garant voor een vlotte werking in de hybrid cloud met een ongeëvenaarde optimalisatie, beveiliging en automatiseren. Alle toepassingen zijn makkelijk beschikbaar as-a-service.

STUUR DE VOLGENDE GOLF VAN DIGITALE TRANSFORMATIE AAN

Vereenvoudig en automatiseer beheertaken en leg een solide basis voor een open, hybrid cloudplatform op basis van composability, met behulp van de ongeëvenaarde serverautomatisering, serverbeveiliging, serveroptimalisatie en ingebouwde intelligentie van HPE ProLiant-servers.

Engineer analyzing server connections

LAAT UW BEDRIJF GROEIEN

Transformeer IT met inzichten die de prestaties, plaatsing en efficiëntie van workloads optimaliseren en sneller betere resultaten leveren met behulp van de intelligente basis van HPE ProLiant.

De in HPE computing ingebouwde intelligentie vereenvoudigt en automatiseert beheertaken, waarmee een solide basis wordt gelegd voor een open hybrid cloudplatform.

Bereik eenvoudige, efficiënte toegevoegde waarde. Onze door gebruikers geïnspireerde innovaties bieden gemakkelijke toegang op afstand en meer energiezuinigheid om uw TCO te verlagen.

Ervaar een verbeterde, holistische, 360-graden kijk op beveiliging die begint bij de toeleveringsketen van de productie en wordt afgesloten met een beschermde afstoting aan het einde van de levensduur, met behulp van ‘s werelds meest veilige server in de branche.

Profiteer van een uitgebreid portfolio van veelzijdige, robuuste, software gedefinieerde rackservers die geschikt zijn voor diverse workloads en worden aangestuurd via een enkele infrastructuurbeheeroplossing.

HPE GreenLake biedt u de prestaties die u nodig hebt voor het ondersteunen van rekenintensieve workloads met een evenwichtige verdeling tussen prestaties, uitbreidingsmogelijkheden en beheerbaarheid. Dankzij het pay-per-use-model voor computingassets op locatie kunt u uw IT-uitgaven op uw daadwerkelijke gebruik afstemmen. Neem de kosten, complexiteit en het risico op overbevoorrading weg die met traditionele hardwareprestaties gepaard gaan.

Servers

RACK- EN TOWER SERVERS: COMPUTING DIE DE HYBRID CLOUD VEREENVOUDIGT

Voor IT-beslissers die de juiste combinatie van hybrid cloud in omgevingen op locatie en in de cloud moeten definiëren, is een nieuwe ervaring vereist. Bereik het rendement en de slagvaardigheid van de cloud met de veiligheid van een datacenter op locatie met HPE ProLiant-servers – ontworpen om de hybride cloud te vereenvoudigen door te voorzien in de flexibiliteit van een gemoderniseerde infrastructuur, de beveiliging om uw digitale assets te beschermen en de beheersing van de kosten door alleen te betalen voor wat u gebruikt.

IT SOLUTIONS VOOR BEDRIJVEN & KMO'S

B1TS Simplifying ICT