diensten

printing

Een copier en/of printoplossing op maat? Reken maar op onze expertise en betrouwbare partners.

visual-printing-b1ts

printing

DE PRINTOPLOSSING VOOR UW BEDRIJF

Onze samenwerking met Konica Minolta garandeert uw onderneming een printoplossing op maat. Voor zowel kleine als grote volumes hebben we de gepaste printers en copiers in huis. Samen met u bekijken we de noden en komen we met een oplossing op maat. Zo print u zorgeloos en tegen de meest voordelige voorwaarden. Waarom zouden we printen moeilijker maken dan het is?

Onze kantooroplossingen: hardware, software en aanvullende diensten

Cloud & mobiel printen, beveiliging, gegevensuitwisseling of het vastleggen van documenten: een modern multifunctioneel systeem voor printen, kopiëren en scannen is een absolute must op kantoor. Met de Digital Office oplossingen van Konica Minolta krijgt u niet alleen inzicht in uw printkosten, u kan ook steeds op een beveiligde manier printen, zowel van op kantoor als op afstand.

Daarnaast kan u het printgedrag van uw medewerkers monitoren, gebruikersrechten toekennen, workflows vereenvoudigen en uw factuur optimaliseren.

Mobiel printen

De mobiele printoplossingen van Konica Minolta zijn ontworpen met de behoeften van de moderne werknemer in het achterhoofd. Het zijn veilige, snelle oplossingen die geen extra infrastructuur vereisen. Alles wat u nodig hebt is een mobiele telefoon of een ander mobiel apparaat, en een multifunctioneel systeem van Konica Minolta. Printen op afstand kan met een paar eenvoudige handelingen worden gedaan, zelfs als u niet op kantoor bent. Het geeft u vrijheid, maakt u flexibel en geeft u de mogelijkheid om ook buiten kantoor te zorgen dat er niks in uw documentatie ontbreekt.

printing

Innovatieve digitale printing solutions voor professionals

Bij Konica Minolta moedigen ze printbedrijven aan om een scherpe focus te houden op nieuwe mogelijkheden binnen de sector. Niet alleen om kosten te besparen, maar ook om nieuwe diensten toe te voegen, de productiviteit te verbeteren en op die manier ook de winst te vergroten. Samen met hen helpen we uw onderneming groeien en zorgen we voor workflows en applicaties met meerwaarde.

Device security

In alle bedrijven printen, scannen en kopiëren medewerkers een massa aan documenten, gegevens, plannen, begrotingen, enzovoort. De kans dat dergelijke gevoelige informatie uitlekt en in de verkeerde handen terechtkomt, is reëel. Wij zetten dan ook sterk in op veiligheid en het beschermen van data.

Productief printen

Met de implementatie van beveiligde printoplossingen kan u uw printomgeving optimaliseren. U kan niet alleen uw workflows vereenvoudigen, maar ook uitzoeken welke multifunctionele printer het vaakst wordt gebruikt en het printgedrag van uw medewerkers monitoren.

Gebruikers- en kostenbeheer

Het maakt niet uit of u een KMO of een multinational bent, een centraal gebruikers- en kostenbeheer verlaagt de uitgaven van uw print services aanzienlijk, zelfs tot 30%. Op die manier kan u een rendabele en moderne printomgeving creëren, zonder al te grote investeringen te moeten doen.

Printing

HET PRINTEN VAN DE TOEKOMST START VANDAAG

Het maakt niet uit hoe groot uw bedrijf is, het is altijd belangrijk om uw uitgaven onder controle te houden. Hoe groter de organisatie is, hoe minder productief en hoe meer energie het vergt om iedere kostenpost in het oog te houden. Met onze oplossingen behoudt u het overzicht en print u kwalitatief. Moeilijker maken we het niet.

IT SOLUTIONS VOOR BEDRIJVEN & KMO'S

B1TS Simplifying ICT