over ons

Wie is B1TS

Meer dan 10 jaar ervaring in ICT, dat kan en mag men niet wegsteken. Wij ademen IT en ontzorgen onze klanten volledig. Voor minder gaan we niet.

b1ts lummen

wie zijn wij

UW SUCCES, ONZE DRIJFVEER

B1TS dat is een hecht team van ervaren en opgeleide IT-specialisten. Stuk voor stuk kleppers in hun vak die al heel wat watertjes doorzwommen hebben. Kiest u voor B1TS, dan kiest u voor een flexibele aanpak, zekerheid en kwaliteit. Wij zorgen voor een perfecte netwerk- en IT-ondersteuning, maar ook nog heel wat aanvullende diensten. Daarbij staan onze klanten steeds centraal. Enkel oplossingen met meerwaarde worden voorgesteld en geïmplementeerd.

Met minder dan 100% klanttevredenheid zijn we niet tevreden en elke dag gaan we tot het uiterste om onze klanten zo volledig mogelijk te ontzorgen, U uw business en wij de IT!

Flexibel

Een probleem? We zijn er al mee bezig

Een top team

Al onze experts hebben jaren ervaring

EEN VOLLEDIGE OPLOSSING

IT-netwerken en -services mogen dan onze core zijn, met onze aanvullend diensten ontzorgen we u volledig. Zo kunt u beroep doen op één ervaren en betrouwbare partner voor al uw IT-noden en wensen. Maar ook uw website, huisstijl en telefonie zijn bij ons in goede handen. Daarbij stellen we steeds uw noden centraal. Nood aan een partner die u kent en door en door begrijpt? Dan komt u vanzelf bij B1TS terecht.

WIJ BLIJVEN BIJ

ICT dat is nooit gedaan en onze experts zijn nooit volleerd. Wij volgen de nieuwste technologieën en ontwikkelingen op de voet en plukken er net die tools uit met meerwaarde. Zo beschikt u steeds over up-to-date oplossingen en krijgt u advies over de laatste nieuwigheden. Enkel zo kunnen we blijven voorlopen en u een optimaal partnership garanderen.

nieuws

B1TS in de kijker

b1ts
b1ts lummen

B1TS beschikt over een team van ervaren en geattesteerde IT-architecten & engineers. Deze seniors hebben elk meer dan 10 jaar in het vak en garanderen u flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit in uw netwerkondersteuning.

Ilhami Kodalci - B1TS Bestuurder

RECENTE REALISATIES

Bekijk onze projecten

PARTNERS OM OP TE BOUWEN

Onze partners

Van heel wat toonaangevende bedrijven zijn we certified partner.