diensten

Cybersecurity

De online bedreigingen worden steeds groter. Investeren in cybersecurity is dan ook een must. Bij B1TS zorgen we voor een complete beveiliging zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

Cybersecurity lummen

cybersecurity

BESCHERM UZELF TEGEN CYBERAANVALLEN

Cybersecurity is het beschermen van computers, servers, mobiele apparaten, elektronische systemen, netwerken en gegevens tegen schadelijke aanvallen. Het is vandaag de dag een must om uw onderneming te beschermen tegen mogelijke aanvallen, want de risico’s zijn enorm.

De omvang van cyberdreigingen

Wereldwijd blijft de cyberdreiging zich in een snel tempo ontwikkelen, met elk jaar een stijgend aantal gegevenslekken. In een rapport van RiskBased Security werd aangetoond dat alleen al in de eerste negen maanden van 2019 het schokkende aantal van 7,9 miljard gegevensrecords openbaar zijn geworden als gevolg van datalekken. Dit cijfer is meer dan twee keer zo hoog (112%) als het aantal gegevensrecords dat in dezelfde periode in 2018 is gelekt.

Wat kunnen wij voor u doen

Onze cybersecurity-experts identificeren continu nieuwe bedreigingen en nieuwe manieren om deze tegen te gaan, zodat we de juiste stappen kunnen ondernemen en de juiste tools inschakelen om u optimaal te beschermen. Wij zorgen echter niet enkel voor de systemen, maar ook de bewustmaking en begeleiding. Wij treden op als partner in veiligheid en pakken cyberdreigingen aan. Proactief en doortastend.

Netwerkbeveiliging

Wij beveiligen uw netwerk tegen indringers en aanvallen die uw netwerk willen lamleggen. Ook malware geven we geen enkele kans.

Applicatiebeveiliging

De door ons ontwikkelde applicaties worden optimaal beschermd. Deze beveiliging voorzien we al vanaf de ontwikkelingsfase.

Secure Lock

Informatiebeveiliging

Wij beschermen al uw waardevolle data. GDPR-proof en met aandacht voor de privacy. Dit bij zowel de opslag als de overdracht.

Operationele beveiliging

Al uw data assets verdienen de nodige bescherming, een kolfje naar onze hand.

Noodherstel

Geconfronteerd met hacking of de gevolgen van een aanval. Noodherstel staat toe terug te keren naar de situatie van voor deze gebeurtenis. Wij zorgen voor zekerheid!

Training van eindgebruikers

Cybersecurity is meer dan enkel beveiligingen, het is ook het bewust maken en trainen van de eindgebruikers. Wij zorgen voor beveiligingsprocedures en kennis.

IT SOLUTIONS VOOR BEDRIJVEN & KMO'S

B1TS Simplifying ICT