Portfolio

Maison-Lab

Maison Lab uit Sint-Truiden is een winkel in kleding, schoenen, handtassen en accessoires waar elke shopaholic haar/zijn modehartje kan ophalen.
maisonlab-sint-truiden

maison-lab

Wij zorgde voor de interne digitalisatie

Wifi / Camera's / Geluid / Kassa / TV's

Voor Maisonlab hebben we gerekend op een systeem waardoor de eigenaar alle winkels kan beheren vanuit één centraal punt in Genk. Wij van B1TS installeerde een camerasysteem, een snel wifi netwerk van Ubiquiti, Sonos sound solutions, het kassa systeem en natuurlijk de Samsung TV.

Samsung Digital Signage

Klant: Maison-Lab

Ubiquiti Security

Camera Systeem

Met onze camerasystemen zorgen we voor een complete monitoring van de winkel en ruimtes die u wenst. Reken op een professionele installatie, een snelle servicedienst en de nodige opslag zodat beelden makkelijk herbekeken kunnen worden, ook vanop afstand.

Ubiquiti Wifi

Wifi Netwerk

Een winkel zonder wifi? Ondenkbaar. Verbind razendsnel apparaten, surf snel zonder kabel en laat bezoekers genieten van de kracht van uw wifi. Wij zorgen met de gepaste technologie voor een wifi-signaal waar u op kunt bouwen. Creëer en ondersteun meer dan 300 verschillende clientverbindingen met onze wifi-oplossingen.

 

Maison-Lab

IT Solutions voor winkels

IT-netwerken en -services mogen dan onze core zijn, met onze aanvullend diensten ontzorgen we u volledig. Zo kunt u beroep doen op één ervaren en betrouwbare partner voor al uw IT-noden en wensen. Daarbij stellen we steeds uw noden centraal. Nood aan een partner die u kent en door en door begrijpt? Dan komt u vanzelf bij B1TS terecht.

IT SOLUTIONS VOOR BEDRIJVEN & KMO'S

B1TS Simplifying ICT

B1TS Simplifying ICT

Bekijk andere projecten